img Loading...
 
 

Pagina de ajutor


Întrebări:

 1. Cu ce mă ajută anunturi.mytex.ro?
 2. Cum găsesc anunţul dorit (ceea ce caut)?
 3. Cum pot vedea în întregime anunţurile din Transilvania Expres?
 4. Ce este abonamentul online şi cum îl pot obţine?
 5. Cum urmăresc anunţurile din anumite categorii/useri?
 6. De ce să mă înregistrez ca şi persoană juridică?
 7. Ce mesaje/alerte primesc?
 8. Cum mă înregistrez?
 9. Am nevoie de cont pentru a publica un anunț?
 10. Cum încarc contul?
 11. Cât durează să publici un anunț?
 12. Cum postez un anunţ?
 13. Ce tipuri de anunţuri aveţi?
 14. Cât costă anunţurile online?
 15. Pot să şterg un anunţ publicat?
 16. Pot să includ imagini/video în anunţul meu?
 17. Cine îmi va vedea anunţul?
 18. Cum îmi pot promova anunţul?
 19. Ce tipuri de anunţuri pot fi anulate?
 20. Cum pot modifica un anunţ?
 21. Cum îmi administrez anunţurile? Contul meu.
 22. Am uitat parola. Cum o recuperez?
 23. Cum iau legătura cu anunturi.mytex.ro?
 24. Limbi straine
 25. Cum caut un anunţ mai vechi? Arhiva.
 26. Gestionare profil. Datele din profilul meu sunt vizibile pe site?
 27. Cum pot posta un banner publicitar? Cum îmi pot promova afacerea?

înapoi la întrebări ↑

1.      Cu ce mă ajută anunturi.mytex.ro?

Modulul de mică publicitate de pe site-ul www.mytex.ro, aduce MySimplu, MyComod, MyRepede, pe monitorul fiecarui utilizator, cea mai mare bază de anunţuri din Braşov si nu numai. Internetul a devenit, pentru majoritatea dintre noi, sursa principală de informaţie atunci când se caută anunţuri de locuri de muncă, anunţuri de prestări servicii, imobiliare, auto şi multe altele, aşa încât, pentru a nu pierde mult timp, trebuie să vă asiguraţi că, la căutare, veţi găsi toata informaţia de ultimă ora, care vă intereseaza, într-un singur loc: pe http://anunturi.mytex.ro

Dorim ca secţiunea de Mica Publicitate online de pe www.mytex.ro să fie partenerul Dvs. preferat în cautarea şi furnizarea de publicitate din zona Braşovului. Acesta este principalul nostru obiectiv, pe care  îl atingem, bazându-ne pe anii de experienţă în publicitate. Strategia companiei noastre este să eficientizeze la maximum căutarile locale, ridicând cât mai mult rata succesului; cu alte cuvinte, mijlocind contactul dintre vânzatori si cumpărători. De aceea modulul de mică publicitate http://anunturi.mytex.ro pune la dispoziţia utilizatorilor şi clienţilor săi servicii de căutare online uşor de utilizat şi eficiente, care să vă conducă la cele mai actuale şi relevante rezultate.

 înapoi la întrebări >>>

2.      Cum găsesc anunţul dorit (ceea ce caut)?

Pe modulul anunturi.mytex.ro găsiţi anunţurile apărute în ediţia tipărită a cotidianului Transilvania Expres, precum şi anunţurile postate online de către utilizatorii acestui modul.

Există doua variante de căutare a unui anunţ:

a. prima variantă – în partea superioară a homepage există bara de căutare, în care trebuie să introduceţi un cuvânt cheie, localitatea în care cautaţi şi categoria la care este postat anunţul, în funcţie de aceste opţiuni, motorul de căutare va face filtrarea. Pentru alegerea categoriei, aveţi la dispoziţie o listă cuprinzătoare din care puteţi selecta.

b. a doua variantă – direct de pe homepage puteţi selecta categoria dorită, din lista de categorii aflată pe mijlocul paginii; intrând în categorie, pe partea stângă a paginii, găsiţi o serie de filtre pe care le puteţi utiliza pentru a rafina căutarea.

De asemenea, pe coloana din partea stângă puteti găsi si arhiva de anunturi, daca doriti să căutaţi anunţuri mai vechi.

înapoi la întrebări >>>

3.      Cum pot vedea în întregime anunţurile din Transilvania Expres?

Anunţurile din ediţia tipărită a cotidianului Transilvania Expres se pot vizualiza, de către orice utilizator, fără numerele de telefon.

Pentru a putea vedea în întregime anunţurile trebuie să deveniti utilizator premium, adică să aveţi un abonament online.

 înapoi la întrebări >>>

4.      Ce este abonamentul online şi cum îl pot obţine?

Un utilizator premium este utilizatorul care şi-a încărcat contul cu suma necesară achiziţionării unui abonament online. Acest abonament online vă dă posibilitatea să vizualizaţi anunţurile apărute în ediţia tipărită a cotidianului Transilvania Expres, în aceeaşi data cu data de apariţie, şi în pagina web anunturi.mytex.ro, în întregime, cu numărul de telefon vizibil.

Pentru a achiziţiona un abonament online, trebuie să urmaţi paşii:

-        să vă înregistraţi pe pagina web;

-        odată înregistrat, contul Dvs. trebuie încărcat cu minimum 5 lei, suma necesară plăţii unui abonament online pe timp de o lună. Dacă încărcaţi o suma mai mare, puteţi alege opţiunea ca, lunar, abonamentul Dvs. să fie reînnoit automat, caz în care veţi primi pe adresa de mail un mesaj de confirmare cu reînnoirea contului. Însă, puteţi alege şi opţiunea de a vă plăti lunar acest abonament.

 înapoi la întrebări >>>

5.      Cum urmăresc anunţurile din anumite categorii/useri?

Dacă sunteţi interesat să urmăriţi anunţurile dintr-o anumită categorie, intraţi în pagina acelei categorii şi selectaţi opţiunea Urmăreşte categorie. Cu fiecare anunţ nou apărut în acea categorie veţi primi pe adresa de mail un mesaj de avertizare.

De asemenea, intrând în detaliile unui anunţ care vă interesează, puteţi selecta anumite opţiuni şi din acel câmp, cum ar fi: Urmăreşte user – la fiecare anunţ nou postat de acel utilizator veţi fi inştiinţat pe mail, Salvaţi anunţ - puteţi să salvaţi oricare anunţ vă interesează în contul Dvs. pentru a putea reveni la el la o dată ulterioară, Adauga notiţe – vă permite adaugarea de notiţe, în cazul în care acel anunţ v-a creat interes.

 înapoi la întrebări >>>

6.      De ce să mă înregistrez ca şi persoana juridică?

Dvs. vă puteţi crea un cont pe pagina anunturi.mytex.ro printr-o simplă adresa de email, însă vă puteţi completa în secţiunea Contul meu, Profilul firmei la Detalii companie, dacă sunteţi persoană juridică. În cazul în care doriţi să vă încărcaţi contul printr-o plată cu card de credit, datele firmei Dvs. vor fi completate automat şi vor fi utilizate pentru emiterea facturii.

 înapoi la întrebări >>>

7.      Ce mesaje/alerte primesc?

Veţi primi alerte pe email în următoarele situaţii:

-        în momentul în care vă înregistraţi pe pagina anunturi.mytex.ro veţi primi un mesaj prin care vă veţi autentifica;

-        în cazul în care alegeţi să urmariţi anunţurile dintr-o anumită categorie, veţi fi înştiinţat de fiecare dată când apar anunţuri noi, din categoria respectivă;

-        în cazul în care alegeţi să urmariţi un anumit utilizator, veţi fi înştiinţat de fiecare dată când acel utilizator va posta anunţuri pe pagina web;

-        în cazul în care aveţi pe pagina web, postat, un anunţ şi acesta urmează să expire, veţi fi înştiinţat şi întrebat dacă doriţi să-l reînnoiţi;

-        în cazul în care aveţi un abonament online – adică sunteţi utilizator premium – veţi fi înştiinţat ca vă expiră abonamentul, iar dacă aţi selectat opţiunea Reînnoire automată a abonamentului, veţi fi înştiinţat că vi s-a reînnoit automat.

 înapoi la întrebări >>>

8.      Cum mă înregistrez?

Pentru a vă înregistra trebuie să intraţi în partea de sus a paginii, în meniul Înregistrare. Aveţi două opţiuni, fie vă puteţi înregistra prin intermediul contului de Facebook şi vor fi importate datele Dvs. de identificare de acolo, fie selectaţi opţiunea: Creare cont nou. Aici va trebui să completaţi câmpurile obligatorii, precum şi să citiţi şi să acceptaţi termenii şi condiţiile de utilizare a modulului de mică publicitate anunturi.mytex.ro. Apoi apăsaţi butonul Trimite şi pe adresa de mail pe care aţi completat-o veţi primi un mail cu link-ul de autentificare. O data autentificat, contul Dvs. a fost creat şi vă puteţi bucura de toate facilitaţile modulului.

 înapoi la întrebări >>>

9.      Am nevoie de cont pentru a publica un anunț?

Da, pentru a publica un anunţ trebuie să aveţi un cont creat şi să fiţi înregistrat pe pagina anunturi.mytex.ro Există şi posibilitatea de a vă conecta la anunturi.mytex.ro folosind datele contului Dvs. de facebook, în cazul în care aveţi un asemenea cont.

 înapoi la întrebări >>>

10.   Cum încarc contul?

Dacă doriţi să publicaţi anunţuri în cotidianul Transilvania Expres prin intermediul paginii anunturi.mytex.ro sau să publicaţi anunţuri pentru o perioadă mai lungă, pe anunturi.mytex.ro, trebuie să plătiţi contravaloarea acestor anunţuri. De aceea trebuie să aveţi contul încărcat cu suma necesară publicării anunţurilor, suma aceasta va fi retrasă automat din contul Dvs.

Pentru a vă încărca contul urmaţi paşii: în meniul Contul meu, selectaţi opţiunea Încarcare cont. Aveţi la dispoziţie patru variante de încărcare:

     - prin card de credit - se face plata online în câteva minute;

     - prin SMS;

Trimiteţi prin SMS cuvântul cheie în funcţie de suma pe care doriţi să o încărcaţi în contul Dvs., conform tabelului:

 

Nr. SMS Rețea mobilă Cuvânt cheie

Valoare încărcare

7454 ORANGE  mytex10 54 lei (10 Euro)
 mytex5 27 lei (5 Euro)
7454 VODAFONE  mytex10
54 lei (10 Euro)
 mytex5 27 lei (5 Euro)
7454 DIGI MOBIL  mytex10 54 lei (10 Euro)
 mytex5 27 lei (5 Euro)
7530 TELEKOM  mytex10 54 lei (10 Euro)
 mytex5 27 lei (5 Euro)

 

Imediat după trimiterea cuvântului cheie primiţi prin SMS un cod valoric. Accesaţi http://anunturi.mytex.ro/incarcare-cont, alegeţi modalitatea de încărcare prin SMS, introduceţi codul valoric în câmpul Cod SMS şi apăsaţi Încărcare.

      - la Agenţia de Publicitate, situată pe str. Postăvarului, nr. 62, solicitaţi încărcarea instant a  contului Dvs. cu suma dorita şi plătiţi pe loc contravaloarea încărcării.

Alegeţi modalitatea de încarcare şi urmaţi paşii din meniu.

  înapoi la întrebări >>>

11.   Cât durează să publici un anunț?

Foarte puţin. Dacă nu eşti un utilizator înregistrat, paşii sunt: te înregistrezi, încarci contul, apoi foloseşti butonul Adaugă anunţ care te conduce la un formular uşor de completat. Apoi postezi anunţul/anunţurile. Din aceeasi mişcare poţi posta anunţul tău în doua locuri deodata: în cotidianul Transilvania Expres şi pe modulul de mică publicitate anunturi.mytex.ro. E foarte simplu!

înapoi la întrebări >>>

12.   Cum postez un anunţ?

Utilizând butonul Adauga anunţ vei fi trimis într-o pagina unde va trebui să alegi unde vrei să fie publicat anunţul tău: în cotidianul Transilvania Expres şi/sau pe modulul de mică publicitate anunturi.mytex.ro,

Pasul următor, trebuie selectat tipul de anunţ online ales, dacă nu ai ales anunţ online, treceţi mai departe. Aici aveţi la dispoziţie un modul de completare anunţ unde trebuie să selectaţi categoria şi subcategoria la care doriţi să fie publicat anunţul (aveţi la dispoziţie o întreagă lista de categorii/subcategorii. În funcţie de categoria şi subcategoria aleasă, vor apărea câmpuri ce vor trebui completate. Nu toate câmpurile sunt obligatorii, însă vă recomandăm să le completaţi în întregime, deoarece acestea reprezintă filtrele după care anunţul Dvs. va fi găsit de către persoanele interesate.

La anumite categorii, prin completarea câmpurilor se va genera automat textul anunţului, însă acesta poate fi editat ulterior în cazul în care doriţi acest lucru.

În câmpul Text anunţ, Dvs. aveţi posibilitatea să mai completaţi şi cu alte detalii textul care s-a generat automat. O dată ce câmpul Text anunţ este completat, alegeţi din calendarul aflat în partea stângă, datele de apariţie a anunţului. Dacă doriţi să evidenţiaţi şi mai mult anunţul, puteţi alege din meniul de extraopţiuni bold, chenar, fond negru, majuscule. Pentru fiecare dintre aceste extraopţiuni, preţul anunţului se va majora, după cum este menţionat în dreptul fiecarei extraopţiuni.

Ajuns in acest punct, aveti la dispozitie un buton de Previzualizare, situat sub calendar. Astfel aveti posibilitatea sa vedeti cum arata anuntul, inainte de a-l confirma.

Ultimul pas este Publicati anuntul.

Din contul Dvs. se va retrage automat costul publicarii anuntului/anunturilor.

  inapoi la intrebari >>>

13.   Ce tipuri de anunţuri aveţi?

Anunturile postate pe modulul de mica publicitate anunturi.mytex.ro pot fi platite sau gratuite.

Cele platite sunt anunturile ce vor fi publicate in cotidianul Transilvania Expres si anunturile online de urmatoarele tipuri: anunt online standard, anunt online urgent si anuntul online premium.

  inapoi la intrebari >>>

14.   Cat costa anunturile online?

Anunturile ce vor fi publicate în cotidianul Transilvania Expres costă 0.72 lei/cuvânt (TVA inclus) pentru orice tip de anunţ, mai puţin pentru anunţuri din categoria Matrimoniale, pentru care tariful este de 1.79 lei/cuvânt (TVA inclus), iar daca doriti sa creşteti vizibilitatea anunţului prin alegerea de extraopţiuni, ele au următoarele majorări: chenar, literă ingroşată (bold) +50% majorare pentru fiecare dintre aceste opţiuni, fond negru +100% majorare, majuscule tot textul +200%.

La editarea anunturilor este obligatorie respectarea regulilor de tehnoredactare, introducerea spatiilor intre cuvinte pentru ca acestea sa fie numerotate si platite corect. In caz contrar anuntul va fi anulat, iar contravalorea anunutului va fi returnata in cont.

Anunturile ce vor fi postate pe modulul de mica publicitate anunturi.mytex.ro au urmatoarele preturi promotionale:

-        anunt gratuit 0 lei/anunt (TVA inclus) - valabilitate 1 zi

-        anunt standard 5 lei/anunt (TVA inclus) – valabilitate 7 zile

-        anunt urgent 10 lei/anunt (TVA inclus) – valabilitate 14 zile

-        anunt premium 15 lei/anunt (TVA inclus) – valabilitate 30 zile

  inapoi la intrebari >>>

15.   Pot sa sterg un anunt publicat?

In sectiunea Contul meu, aveti posibilitatea sa va gestionati toate anunturile:

-        anunturile active (cele aflate in perioada de aparitie);

-        anunturile salvate (anunturile deja publicate si salvate pentru o utilizare ulterioara;

-        anunturile cu notite (anunturile pe marginea carora s-au facut anumite remarci - notite). Ex. Intrand in sectiunea Anunturi active, se deschide o pagina noua unde aveti posibilitatea sa va gestionati fie propriile Dvs. anunturi, fie anunturile urmarite sau ale utilizatorilor urmariti. In stanga acestei pagini aveti o lista cuprinzand: Anunturile mele, Anunturi urmarite si Mesaje.

In Anunturile mele sunt incluse anunturile postate de Dvs.: cele active, cele spre publicare si cele expirate.

In Anunturi urmarite sunt incluse anunturile salvate si anunturile la care ati facut anumite notite.

In Mesaje aveti o lista cu utilizatori marcati ca si urmariti si alertele de e-mail deja setate.

Pentru a sterge un anunt postat deja, in pagina Anunturi active, in lista de anunturi active, selectati anuntul si dand click pe el, aveti urmatoarele optiuni: Modifica anunt, Anuleaza anunt si Sterge anunt.

  inapoi la intrebari >>>

16.   Pot sa includ imagini/video in anuntul meu?

Da. Anunturile postate pe modulul de mica publicitate anunturi.mytex.ro, pot include poze, astfel: anunturile gratuite – maxim o imagine, anunturile standard – maxim 3 imagini, anuntul urgent – maxim 5 imagini si anuntul premium – maxim 10 imagini + 1 video. Cu siguranta adaugarea unei imagini sau a unui filmulet relevante pentru anuntul publicat, il va face mult mai atractiv pentru cei carora va adresati.

  inapoi la intrebari >>>

17.   Cine îmi va vedea anuntul?

Toti vizitatorii modulului de mica publicitate anunturi.mytex.ro care sunt in cautarea unui anumit produs sau serviciu şi selecteaza dupa categoria, subcategoria, localitatea unde ai inregistrat anuntul, iar daca ai ales sa publici anuntul şi în ediţia tipărită a cotidianului Transilvania Expres, anunturile tale sunt cu usurinta gasite de catre toti cititorii acestor doua publicatii.

  inapoi la intrebari >>>

18.   Cum imi pot promova anunţul?

Anuntul Dvs. va avea cea mai buna promovare si vizibilitate, daca veti alege sa-l publicati in cotidianul TRANSILVANIA EXPRES, alegand si extraoptiunile necesare, iar pentru varianta postarii anuntului online, va recomandam sa alegeti tipul de anunt PREMIUM.

  inapoi la intrebari >>>

19.   Ce tipuri de anunţuri pot fi anulate?

Anunturile care nu respecta Termenii si conditiile de utilizare ale modulului de mica publicitate anunturi.mytex.ro. Cititi aici Termeni si conditii.

  inapoi la intrebari >>>

20.   Cum pot modifica un anunt?

Un anunt se modifica foarte simplu, se intra in Contul meu, sectiunea Anunturi active, iar din lista de anunturi active se selecteaza anuntul dorit. Dand click pe anunt, vi se va oferi posibilitatea modificarii lui.

   inapoi la intrebari >>>

21.   Cum imi administrez anunturile? Contul meu.

Sectiunea "Contul meu" este disponibila pentru toti utilizatorii inregistrati. Aici puteti realiza o serie de operatiuni:

-        Schimbati detaliile personale. Nume, prenume, e-mail, adresa, numar de telefon - toate acestea si alte detalii pot fi modificate din sectiunea Contul meu » Profil. 

-        Deveniti utilizator premium. Pentru numai 5 lei / luna, utilizatorii premium au acces la toate anunturile aparute zilnic in cotidianul Transilvania Expres.

-        Incarcati contul dumneavoastra cu credit, pentru a putea adauga anunturi platite si a deveni utilizator premium.

-        Administrati anunturile publicate de Dvs. Pe pagina Contul meu » Anunturile mele, puteti activa si dezactiva anunturile proprii si aveti acces la istoricul anunturilor publicate.

-        Vizualizati anunturile pe care le-ati salvat. In dreptul fiecarui anunt de pe pagina Anunturi Online exista butonul "salveaza". Daca un anunt vi se pare interesant, puteti apasa pe acel buton, iar anuntul va fi pastrat pe pagina Contul meu » Anunturi salvate.

   inapoi la intrebari >>>

22.   Am uitat parola. Cum o recuperez?

Daca doriti sa va autentificati si ati uitat parola, selectati optiunea ,,Am uitat parola’’ si se va deschide un camp unde trebuie sa completati adresa de e-mail. In cel mai scurt timp veti primi un e-mail cu ajutorul caruia va puteti reseta parola, alegand o noua parola pe care o veti folosi la autentificare.

   inapoi la intrebari >>>

23.   Cum iau legatura cu anunturi.mytex.ro?

Puteti lua legatura cu noi utilizand adresa de e-mail: anunturi@mytex.ro sau la urmatoarele numere de telefon 0268 475 778 sau 0744 573 463.

   înapoi la întrebări >>>

24.   Limbi străine

Modulul de mică publicitate anunturi.mytex.ro poate fi vizualizat şi în următoarele limbi de circulaţie internaţională: engleză, franceză, germană precum şi în limba maghiară. Comutarea acestora se face prin selectarea ei din partea dreaptă a meniului principal.

   înapoi la întrebări >>>

25.   Cum caut un anunţ mai vechi? Arhiva.

În fiecare pagină de categorie, pe coloana din stânga, jos, se află butonul de Arhivă anunţuri. Dând click pe acest buton se deschide un calendar unde se pot selecta anul, luna şi ziua care vă interesează.

   înapoi la întrebări >>>

26.   Gestionare profil. Datele din profilul meu sunt vizibile pe site?

Când vă creaţi contul, profilul, datele Dvs. sunt înregistrate cu opţiunea Date private. Dacă doriţi să le faceţi publice, trebuie să alegeţi opţiunea Date publice.

   înapoi la întrebări >>>

27.   Cum pot posta un banner publicitar? Cum îmi pot promova afacerea?

Dacă optaţi pentru postarea unui banner publicitar pe modulul de mică publicitate anunturi.mytex.ro. Vă invităm să consultaţi oferta noastră de publicitate pe site aici, sau ne puteţi trimite un mesaj la adresa de e-mail anunturi@mytex.ro sau sunaţi la telefon: 0268 475 778 sau 0744 573 463.